Låt gelatinbladen mjukna i en skål med kallt vatten (15-20 min). Smula kavringen i en bunke och häll över smält smör. Tryck ut i en rund form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter. Täck med plastfolié och ställ in i kylen.
Hacka de soltorkade tomaterna grovt och rör samman med övriga ingredienser. Smält gelatinbladen försiktigt i en kastrull och rör sedan ner i fetaoströran. Smaka av med salt & peppar. Bred ut röran på kavringsbottnen och platta till ordentligt. Täck igen med plastfolie och låt vila i kylskåp över natten. Skär upp i små tårtbitar, servera med en god ruccolasallad, oliver och en god vinegrette.
Perfekt att servera på buffé bland andra små plockrätter.
Linda började blogga för 5 år sedan.
–Jag älskar matlagning och fotografering, och mina intressen blev helt enkelt en matblogg för mig. I skrivande stund innehåller bloggen över 900 recept och dubbelt så många bilder.